Bus ReisenBesiana Reisebüro


Çdo të Marte dhe  të shtune  organizojmë Udhetime me Bus direkte nga Gjermani për në Kosovë, Shqipëri,  dhe anasjelltas.

Gjat kohës sezonale organizojmë edhe Udhetime plotësuese sipas nevojes dhe kërkesave të klienteles sonë.

Rezervoni që tani tiketat për sezonen verore.


Orari


Orarin e saktë të nisjes dhe kthimit e konfirmoni dy ditë para datës së Udhetimit në  filialen tonë.

Ju lutemi së paku një orë para Udhetimit të jeni në Sportelin – Stacionin e përcaktuar dhe konfirmaur nga zyret tona.

Për informata dhe shërbime të tjera kontaktoni personelin e Agjencionin tonë.


Destinacionet


Besiana  Reisebüro ofron udhetime të rregullta nga këto qendra: Berlin, Hamburg, Hannover, Düsseldorf, Köln-Bonn, Frankfurt, Stuttgart dhe München për në Prishtinë, Prizren dhe Tiranë.