FlügeFluturimet


Çdo të Hëne, të Enjte, të Premte dhe të diele, organizojmë fluturime direkte nga Berlini për në Prishtinë dhe anasjelltas.

Çdo të Marte, të Enjte dhe të Shtune, organizojmë fluturime direkte nga Berlini për në Shkup dhe anasjelltas.

Rezervoni që tani tiketat për sezonen verore.


Orari


Orarin e saktë të nisjes dhe kthimit e konfirmoni kur Biletat mirren  në njëren nga filialat tona.

Ju lutemi së paku dy orë para fluturimit të jeni në Sportelin – Terminalin e përcaktuar dhe konfirmaur nga zyret tona.

Për informata dhe shërbime të tjera kontaktoni personelin e Agjencionit tonë.